Voor vragen mail naar support@issaissa.nl
title image

Over ISSA

Keuzes durven maken, wat anderen er ook van vinden

Keuzes durven maken wat anderen er ook van vinden

Issa van den Berg, eigenaar van I.S.S.A. Company, is trotse moeder van een prachtig gezin (inclusief een sterrenkindje). Ze woont en werkt op Ibiza, de plek waar ze zich vrij voelt, waar ze schrijft, creëert, werkt en geniet.
Vanuit en in haar eigen omgeving stelt ze zich graag open voor jou. Openheid en vertrouwen vormen de basis van alles wat ze doet. Daarom deelt ze ook graag met jou wat ze zelf in haar leven mocht leren. Hoe ze – eerst rebels en later vanuit authenticiteit – leerde haar eigen pad te lopen als mens en ondernemer.

Als meisje kwam ze, na het overlijden van haar ouders, in een pleeggezin terecht. Een gezin dat mijlenver afstond van wie ze zelf was en hoe ze in het leven staat. Ze moest zich daar hard van losmaken om haar eigen leven ten volle te kunnen leven. Als kind al stond ze intuïtief ver open voor anderen en dat maakte haar op het eerste gezicht ‘anders’. Als je je daar bewust van bent, ga je je aanpassen. Iets wat ze thuis ook al moest. Haar reis is dus vooral geweest: terug naar de kern, de basis. Haar eigen normen en waarden.

Keuzes durven maken, wat anderen er ook van vinden. Want iedereen vindt wel wat. Voor I.S.S.A. Company werkte ze in de top van het bedrijfsleven als rechterhand van onder meer de vice president van Ziggo en als PA van de eigenaar van (Dutch Film Works) en nog prachtige andere bedrijven. Ze leidde projecten, dacht mee, ontwikkelde nieuwe ideeën en hielp (verander) processen optimaliseren. Uit interesse en vanuit haar rol als leidinggevende volgde ze een coachopleiding.

Geen enkele methode heeft alle antwoorden

Ze bleek een ‘natuurtalent’ te zijn. Coaching groeide hard, waarbij ze zich realiseerde dat de corporate wereld steeds minder bij haar paste. Ze geloofde en gelooft in een nieuwe manier van leven EN ondernemen. Iets waar ze ook graag over spreekt op events en over schrijft in columns.

In I.S.S.A. combineert ze intuïtief én nuchter haar ervaring op het gebied van mindset, coaching en welzijn met bewustwording en wetenschappelijke inzichten. In haar opleidingen heeft ze altijd haar eigen pad gevolgd: op rationeel, emotioneel en spiritueel vlak. Ze gelooft niet in hokjes. Wel gelooft ze in kwaliteit en verbinding. Haar opleidingen en trainingen volgde ze bij iconen in zowel binnen- als buitenland: zoals Tony Robbins, Gabby Bernstein en Marisa Peers.

Ze deed coaching en therapie, bewustwording en training. Maar ontdekte vooral haar eigen goud in deze reis en dat is wat ze jou nu aanreikt. Ze heeft zich altijd breed verdiept – van psychotherapie, regressie- en reïntegratietherapie tot healing, chakra’s en kundalini yoga meditatie. Zo blijft ze zichzelf nog steeds ontwikkelen als mens, als coach, therapeut en mentor. Daarom werkt ze ook intensief samen met specialisten op diverse terreinen. Voor haar waren en zijn al haar opleidingen waardevol, al gelooft ze niet in één methode. Ze zijn vooral mooi en waardevol omdat ze haar hebben geholpen haar talenten helder te krijgen en haar eigen zienswijze te ontwikkelen. Wil je meer achtergrondkennis en informatie over Issa kijk dan op haar linkedin. Naast de therapeuten-opleiding Psychotherapie en Transpersoonlijke therapie (regressie- en reïncarnatietherapie), heeft ze de opleiding tot Life coach gevolgd, de Methode Mattheij en de HBO Consulententraining, Intuïtieve ontwikkeling, engels mediumschap, healing en meditatie.

Spiritueel zocht ze verder verdieping in Chakra’s, Usui Reiki, het corrigeren van de energetische balans, Ki Shin (Do body & Mind), Multidimensionale healing/reading, Munya Ki inwijdingen, Work your light (Rebecca Campbell), Nusta Karpay, Internationaal kundalini yoga meditation en Soul body fusion, Somatic transformatie, Energie Geneeskunde en haalde ze haar master of science in de neuropsychologie.

Op dit moment (2020) volgt ze twee nieuwe opleidingen. Ze is opgeleid tot bewustzijn business coach en transformatie coach, volgde de Spirit Junkie masterclasses bij Gabby Bernstein in Amerika, de B-school (Marie Forleo) en de opleiding tot Coach bij Tony Robbins. Ook haar achtergrond in marketing, management, sales en communicatie zijn voor haar waardevol, zeker voor haar opleiding tot conscious Business coach.
En nog steeds blijft zij zichzelf ontwikkelen met diverse trainingen, seminars, coaching en opleidingen.

ISSA
Voor mij waren en zijn al deze opleidingen waardevol. Ze zijn mooi en waardevol omdat ze me hebben geholpen mijn talenten helder te krijgen en mijn eigen zienswijze te ontwikkelen.

Do you

wanne join the legendary network?

Schrijf je nu in!

Let’s blow your mind conscious woman and tune in into a new brave world!