Voor vragen mail naar support@issaissa.nl
title image

Over ISSA

Keuzes durven maken, wat anderen er ook van vinden

Keuzes durven maken wat anderen er ook van vinden

Issa, eigenaar van I.S.S.A. Company, is een ongepolijste versie van zichzelf. Rauw, open en committed aan groei. Ze woont en werkt op Ibiza, de plek waar ze zich vrij voelt, waar ze schrijft, creëert, werkt en geniet met haar gezin.
Vanuit en in haar eigen omgeving stelt ze zich graag open voor jou. Openheid en vertrouwen vormen de basis van alles wat ze doet. Daarom deelt ze ook graag met jou wat ze zelf in haar leven mocht leren. Hoe ze – eerst rebels en later vanuit authenticiteit – leerde haar eigen pad te lopen als mens en business vrouw.

Als meisje kwam ze, na het overlijden van haar ouders, in een pleeggezin terecht. Een gezin dat mijlenver afstond van wie ze zelf was en hoe ze in het leven staat. Ze moest zich daar hard van losmaken om haar eigen leven ten volle te kunnen leven. Als kind al stond ze intuïtief ver open voor anderen en dat maakte haar op het eerste gezicht ‘anders’. Als je je daar bewust van bent, ga je je aanpassen. Iets wat ze thuis ook al moest. Haar reis is dus vooral geweest: terug naar de kern, de basis. Haar eigen normen en waarden.
Keuzes durven maken, wat anderen er ook van vinden. Want iedereen vindt wel wat.

Voor I.S.S.A. Company werkte ze in de top van het bedrijfsleven als rechterhand van de grotere namen en binnen de filmwereld. Ze leidde projecten, dacht mee, ontwikkelde nieuwe ideeën en hielp (verander) processen optimaliseren. Uit interesse en vanuit haar rol als leidinggevende volgde ze een coachopleiding.

Geen enkele methode heeft alle antwoorden

Ze bleek een ‘natuurtalent’ te zijn. Coaching groeide hard, waarbij ze zich realiseerde dat de corporate wereld steeds minder bij haar paste. Ze geloofde en gelooft in een nieuwe manier van leven EN ondernemen. Iets waar ze ook graag over spreekt op events en over schrijft in columns.

In I.S.S.A. combineert ze intuïtief én nuchter haar ervaring op het gebied van mindset, coaching en welzijn met bewustwording en wetenschappelijke inzichten. In haar opleidingen heeft ze altijd haar eigen pad gevolgd: op rationeel, emotioneel en spiritueel vlak. Ze gelooft niet in hokjes. Wel gelooft ze in kwaliteit en verbinding. Haar opleidingen en trainingen volgde ze bij iconen in zowel binnen- als buitenland: zoals Tony Robbins, Gabby Bernstein en Marisa Peers.
Ze deed coaching en therapie, bewustwording en training. Maar ontdekte vooral haar eigen goud in deze reis en dat is wat ze jou nu aanreikt. Ze heeft zich altijd breed verdiept – van psychotherapie, regressie- en reïntegratietherapie tot healing, chakra’s en kundalini yoga meditatie, en ontdekte haar eigen persoonlijke gaven.

Voor haar waren en zijn al haar opleidingen waardevol, al gelooft ze niet in één methode. Ze zijn vooral mooi en waardevol omdat ze haar hebben geholpen haar talenten helder te krijgen en haar eigen zienswijze te ontwikkelen. Wil je meer achtergrondkennis en informatie over Issa kijk dan op haar linkedin. Naast de therapeuten-opleiding Psychotherapie en Transpersoonlijke therapie (regressie- en reïncarnatietherapie), heeft ze de opleiding tot Life coach gevolgd, de Methode Mattheij en de HBO Consulententraining, Intuïtieve ontwikkeling, engels mediumschap, healing en meditatie.
Spiritueel zocht ze verder verdieping in Chakra’s, Usui Reiki, het corrigeren van de energetische balans, Ki Shin (Do body & Mind), Multidimensionale healing/reading, Munya Ki inwijdingen, Work your light (Rebecca Campbell), Nusta Karpay, Internationaal kundalini yoga meditation en Soul body fusion, Somatic transformatie, Energie Geneeskunde en haalde ze haar master of science in de neuropsychologie.

In 2020 ronde ze weer twee nieuwe opleidingen af. Ze is opgeleid tot bewustzijn business coach en transformatie coach, volgde de Spirit Junkie masterclasses bij Gabby Bernstein in Amerika, de B-school (Marie Forleo) en de opleiding tot Coach bij Tony Robbins. Ook haar achtergrond in marketing, management, sales en communicatie zijn voor haar waardevol, zeker voor haar opleiding tot conscious Business coach.

En nog steeds blijft zij zichzelf ontwikkelen met diverse trainingen, seminars, coaching en opleidingen maar vooral haar persoonlijke groei en journey want daar is waar alles begint.

Dit is een weg waar ze niet zomaar gekomen is. Het was een weg terug naar zichzelf voorbij alle labels, hokjes en hoe de wereld of je omgeving je graag ziet. Een weg terug naar heling, heelheid en je niet aanpassen aan alles wat je geleerd is maar juist alles afleren wat je aangeleerd is. Ook Issa ging mee in de wereld van succes, gezien en gezien worden. Altijd zoekende naar haar eigen stem hierin. Juist dat wat haar haar maakte zag ze niet. Vond ze moeilijk te omarmen omdat dat niet was wat de buitenwereld als succes zag. Er was altijd een drive in haar aanwezig dat verlangde naar vrijheid, zichzelf zijn. Ze ontdekte dat haar kracht juist lag in de pionier zijn die ze is. De voorloper. Ze ziet zichzelf niet als outsider maar juist als de drijvende kracht achter een nieuwe weg naar nieuwe mogelijkheden en nieuwe manieren van leven en werken. Ze laat zien wat er nog meer mogelijk is. Zij liet het label “succes” van de maatschappij los wat geen makkelijke weg was. Het maakte inderdaad dat ze eerste alles “verloor” maar hetgeen wat moest blijven bleef juist ook. Ze ontdekte haar eigen wijze van succes. Een die haar rust, vrijheid en heel veel plezier op bracht. Een die haar dicht bij zichzelf bracht en waarin ze zich steeds weer in alle vrijheid opnieuw mag uitvinden en ontdekken. Het maakte haar onafhankelijk.
Ze laat steeds weer zien dat de enige weg naar binnen is, tot de kern. Totdat je heling in jezelf voelt, totdat je je eigen soul weer voelt en voedt.
Ze laat zien dat ALLES een keuze is. Dat de buitenwereld jouw exact spiegelt wat IN jouw leeft. Er is geen goed of fout. Alles is veranderbaar als jij zelf durft te veranderen. De weg voelt soms bumpy en raw maar wat er voor terugkomt is altijd meer dan dat je ooit durfde te dromen. Ze vertelt je niet wat je moet doen, ze laat je zien hoe, ze laat je jezelf op een nieuwe manier ontdekken, ervaren omdat vervolgens weer te delen.

Ze heeft in haar leven veel gezien en meegemaakt. Haar tijd die ze doorbracht in de Fashion en Media wereld hebben ooit het zaadje bij haar geplant om juist voor deze doelgroep er ooit te zien. En die tijd is nu. Zij weet als geen andere hoe verloren je je kan voelen in die wereld, jezelf vergeet en iemand wordt die je op een gegeven moment niet meer wilt zijn. Hoe lastig het is als de spotlights op je staan en hoe je vast moet blijven houden aan een beeld van hoe de buitenwereld je juist ziet, hoe alles onder een vergrootglas ziet en er te weinig ruimte overblijft om daaronder jezelf weer te vinden. Je hebt je eigen gevangenis gecreëerd.
Vanuit haar tweede bedrijf So IVI is zij er als Trusted Personal Mentor om juist deze mensen te begeleiden, artiesten maar ook de talenten die in een klap succes hadden en zichzelf nu tegenkomen in zichzelf en deze wereld.

Met haar eerste bedrijf ISSA COMPANY heeft ze een platform opgebouwd The art of conscious living gaat over de verdieping in jezelf en het leven. Conscious groei in plaats van persoonlijke ontwikkeling. Haar jaarprogramma is buiten de kaders en boxen waardoor er grootste resultaten maar vooral nog belangrijker: Blijvende groei en steeds meer heelheid wordt ervaren wat leidt naar totale vrijheid.

Do you

wanne join the legendary network?

Schrijf je nu in!

Let’s blow your mind conscious woman and tune in into a new brave world!