Voor vragen mail naar support@issaissa.nl
title image

Live a legendary life

Join the LEGENDARY NETWORK
The higher version of you

Do you want to meet her? be her?

Waarom lijk je geen mega grote doorbraken (meer) te maken?
De reden is omdat je in ontwikkeling blijft hangen in plaats van in groei gaat zitten.
De meeste programma’s, trainingen en seminars zijn niet ingericht op groei maar op dat je steeds terug blijft komen voor meer.

Het is één van Issa’s missies om jou de meest power volle versie van jezelf te laten zijn waardoor jij je eigen legendary life leeft volledig op jouw voorwaarden.
Issa neemt belangrijke facetten mee in haar programma’s die al vele malen bewezen dieper en verder gaan dan enig ander programma met blijvende mindblowing resultaten.

Geen blokkades meer

There is a higher version of you

Één zonder blokkades en overtuigingen die je niet steunen in wie je wilt zijn.
Er is een versie van jou die niet vol excuses zit maar powerful en zelfverzekerd is.
Er is een versie van jou die zich niet klein voelt maar on top of the world.
Er is een versie van jou die geen consessies doet maar alleen maar gaat voor wat ze waard is.
Er is een versie van jou die niet vanuit het verleden leeft maar blind vertrouwen heeft in haar toekomst.
Er is een versie van jou die niet twijfelt maar rechtstreeks op haar doel afgaat.
Er is een versie van jou die zich niet aanpast maar helder haar eigen koers blijft volgen.
Er is een versie van jou die zich niet moe voelt maar bruist van energie en sexyness.
Er is een versie van jou die zich niet in houd maar haar ruimte en plek volledig inneemt.
Er is een versie van jou die jou dolgraag opnieuw wilt ontmoeten. Its your most true and powerful version of you.

DOWNLOAD BROCHURE

Mail de brochure naar:

Het is tijd voor groei

LIVE YOUR LEGENDARY LIFE

In 12 maanden ga je aan de slag met jezelf door middel van verschillende fases en thema’s binnen het jaarprogramma Live a Legendary Life.
Je krijgt toegang tot powerful energetisch werk en maandelijkse sessies die op alle lagen werken. Zo ga je niet alleen versneld door processen heen maar integreer en veranker je deze ook diep.

Maandelijks is er 1 groepscall (behalve tijdens de zomermaanden) van twee uur plus diverse live sessies waaraan je online mee kunt doen. Tijdens de zomermaanden besteden we extra veel tijd aan het integratie stuk.

Het programma is inclusief 2 live dagen op Ibiza. Er worden meerdere gegeven dus je kunt zelf kijken wanneer jou het beste past. En uiteraard zijn deze live dagen niet verplicht mocht je om wat voor reden dan ook niet willen vliegen. Tijdens dit programma wordt je echt begeleid, je doet het dus niet alleen.

MEER DAN IK HAD DURVEN DROMEN

Ik stapte in het programma omdat ik echt toe was aan verandering. Met LALL heb ik na 3 maanden al zoveel bereikt en een behoorlijke transformatie doorgemaakt. Meer dan ik had durven dromen. Ik ben heel diep gegaan, veel patronen doorbroken, en ik heb veel inzichten gekregen. Ik durf nu echt bij mijn gevoel te komen. Issa is zo fijn om mee te werken omdat ze echt een complete aanpak heeft, wat ik bij eerdere ervaringen heb gemist.

Gerda

Terug naar de basis

Een Uniek en Waardevol Programma

Het hele jaar door optimaliseren en upgraden we het programma. Wij geloven niet in een quick fix wel in versneld door processen heen kunnen gaan. Zo besteden wij veel tijd aan het integreren en alle lagen in jezelf. Je leert jezelf kennen, je eigen bs*** te doorbreken eveneens als oude identeiten, programmeringen en heel je je childhood trauma.
We maken je ONafhankelijk want we geloven dat jij master bent over je eigen processen en keuzes. Je gaat weer terug naar de basis, de kern. Een die gebaseerd is op jouw waarden en jouw voorwaarden. Het is een uniek en waardevol programma.

IMG_4148

HET VOELT HEEL VEILIG OM ALLES TE KUNNEN DELEN WAT JE ELDERS MISSCHIEN, NOG, NIET DOET

Een paar jaar geleden hadden Issa en ik een zakelijke connectie. Die samenwerking is me bijgebleven, haar rust, vertrouwen, empowerment, eerlijkheid. Er was écht oprecht contact, ondanks dat we elkaar in real life niet kenden.
Ik bleef haar online volgen. En wist, als er íemand is waarmee ik privé wil samenwerken voor mijn persoonlijke groei en bloei, dan is zij het. Een tijdje geleden was daar het moment. Issa contacteerde mij, op een persoonlijke manier, precies op het goede moment. We gingen in gesprek, en ik zei JA. Ja tegen haar en vooral ja tegen mijzelf. Het traject is samen met een mooie groep vrouwen, en het voelt heel veilig om alles te kunnen delen wat je elders misschien, nog, niet doet. Het is ook intens, confronterend, heel diep maar o zo mooi. Het raakt stukken in mij die nog niet waren geraakt, of eerder juist weggestopt. Ik loop nu míjn pad, hoe spannend soms ook. Maar het is nu wel mijn pad, het ontvouwt zich prachtig en ik voel me sterk en gesterkt. Issa is er wanneer ik haar nodig heb, ze vraagt en vraagt door, spiegelt enorm en moedigt aan. Echt een super fijne vrouw, een aanrader om dit programma samen met haar te gaan doen. Kom erbij!

Emmy

Persoonlijke begeleiding

Wat kun je verwachten?

 • Goede begeleiding van Issa. (Wie is Issa? Lees hier meer:
  https://issacompany.nl/over-issa)
 • Tijd om persoonlijke vragen te stellen.
 • Ruimte om je struggels EN successen te delen.
 • Waardevolle live classes.
 • Een network van open minded people die ook voor absolute groei, vrijheid en onafhankelijkheid gaan.
 • 2 live dagen op Ibiza met Issa
 • Toegang tot een gebruiksvriendelijke online academy (ook op je telefoon en tablet te gebruiken)
 • Onze eigen app.
 • Toegang tot extra bonus content.
 • Toegang tot een besloten whatsapp groep waar extra audio’s worden gedeeld om je te ondersteunen in je transformatie proces.

Hier vind je diverse deelnemers aan het woord:
https://issacompany.nl/testimonials

Maar ook op onze website of op ons Instagram account @issacompany onder de highlights reacties vind je ook veel tekst naast video’s van deelnemers.
Uiteindelijk kunnen de deelnemers het zelf het beste vertellen🙂

Het programma is echt zo gemaakt dat het je diep en echt naar de kern brengt zodat je echt naar een ander punt in je leven kunt gaan door het oude echt achter te laten. Keer op keer zien we deze bijzondere resultaten terug bij onze deelnemers.
Om het voor mensen nog gemakkelijker te maken hebben we nu ook maandelijkse betalingen beschikbaar gemaakt mocht dat je beter uitkomen.
Onze visie is dat de investering nooit in de weg zou mogen staan voor je groei.

Dit programma bevat diverse lagen zodat waar je ook staat in je leven je steeds weer opnieuw terug kunt naar je basis, je eigen fundament die je hiermee opbouwt. Zo kun je ook steeds weer door nieuwe fases heengaan want groei stopt nooit. Je verleden wel.

Dat maakt het programma ook zo uniek, je leert niet alleen jezelf goed kennen maar je leert ook echt hoe je je patronen kunt doorbreken en jezelf kunt herprogrammeren. Keer op keer weer.

8977cc6b-88a5-41a0-a29c-f9a8127b175a 2

ALS JE ECHT VAN JEZELF WILT HOUDEN EN JE EIGEN KEUZES WILT MAKEN IN HET LEVEN, RAAD IK DIT PROGRAMMA ZEKER AAN

Ik ben aan deze journey begonnen omdat ik met de reguliere zorg er niet uitkwam. Er wordt al heel snel een stempel geplakt en een diagnose gesteld. Daar was ik het niet mee eens. Ik wilde erachter komen wat mij gevormd heeft. Waarom ik bepaald gedrag laat zien en hoe ik ermee om kon gaan. En de real ME ontdekken. Wat ik ontdekte is dat ik een vrouw was geworden wat deed wat de mensen om mij heen graag van mij wilde zien. Kopieer gedrag en dus niet dicht bij mezelf blijven. Ik leer nu om nog meer van mezelf te houden om wie ik ben. De grootste verandering is dat ik uit een situatie stap waar ik mij niet prettig in voel. Ik kan het nu van een afstand bekijken en het niet meer in mijn energie laten komen. En maak dan de keuze wat ik ermee wil doen. Daarnaast ben ik veel rustiger, ik slaap veel beter en geniet zo erg van de mooie momenten ik kan mij nu ook mooie momenten herinneren en het gevoel terug halen. Als je echt van jezelf wilt houden en je eigen keuzes wilt maken in het leven raad ik dit programma zeer zeker aan. Je moet hard aan het werk er wordt niks in je mond gelegd of aangepraat. En dat maakt dit programma anders dan anderen. En Issa die ook zo open en eerlijk is en letterlijk zegt fuck the bullsh**(hahaha) gewoon waar het echt op staat. Issa is zo’n fijne vrouw je hebt meteen het gevoel alsof je elkaar al lang kent er is meteen vertrouwen.

Arantxa

De volgende ronde van Live a legendary life.

Schrijf je in!

 • Geen trucjes die je leert maar de real deal.
 • Back to the most powerful you.
 • 3 levels, 4 pijlers.
 • Brein, mind, lichaam en energiewet op het hoogste niveau.
 • Dieper dan je ooit geweest bent.
 • De kracht zit hem in dat we op je onbewuste niveaus en lagen werken.
 • Dat wat je onbewust steeds weer saboteert.
 • Die doorbreken we sowieso, zonder twijfel.
 • Dit is geen programma wat je “er even bij of tussendoor doet’
 • Dit programma vraagt commitment van je.
 • Met in ruil daarvoor mindblowing RESULTATEN.
 • Lets bring al your pieces together.
 • Tijd voor een nieuwe realiteit.
 • In ways you never expected.

Deze legendary vrouwen gingen jou voor!

Schrijf je nu in!

It’s time for a new reality

Investering: 12 maanden
Inclusief live dagen

Jaarprogramma 7997,- ex btw
Betaal in 1x
Of in termijnen: In 3x of 12 maandelijkse termijnen