Voor vragen mail naar support@issaissa.nl
title image

The Legendary Network

Als je al eens met ons hebt gewerkt en nog meer verdieping wilt
Als je alles hebt…

waar verlang je dan naar?

Juist naar meer jou, meer diepgang. Meer heelheid. But where do you go? Vaak ben je al uit zoveel uitgegroeid. Maar toch zoek ook jij nog steeds die verdere groei en verdieping.

(Zit je nog in de fase van live your legendary life? (Klik dan hier)

KLIK HIER
Live your legendary life

and build your legacy!

Yes you did it, you have a pretty amazing life.
Je woont in dat prachtige huis, hebt een heerlijk leven en de dingen die je aandacht vragen geef je aandacht door middel van personal development.
Soms is het gewoon fijn om weer even op te frissen waar je voor staat en wat jou het meest gelukkig maakt. Zeker als er pittige uitdagingen op je pad zijn gepasseerd. Ons leven is fijn maar zeker niet altijd perfect. En ofcourse want uitdagingen blijven altijd bestaan. Maar je weet dat je een keuze hebt.

Je loopt al langer je eigen koers.
Je bent ambitieus, niet meer zozeer om materiële doelen , nee, die tijd heb je gehad. Al is nieuwe kleding of die nieuwe auto ook nog zeker waar je blij van word. Vooral hoog kwalitatieve spullen met een verhaal.
Maar waar we het hier over hebben gaat over diepgang maar dan wel lekker edgy en met een dosis sexyness. Regelmatig naar het buitenland om echt even los te koppelen van dat heerlijke maar soms toch hectieke leven. Die reis naar binnen, naar jou. Ook daar zitten steeds weer diepere lagen.

En hoe weet je dat? Omdat je op een dag hunkert naar nog meer jou. Die vraag die steeds luider wordt: What else is possible?
Het gaat niet over nieuwe kennis maar wel dieper jouw eigen unieke kennis integreren. Jouw hele ZIJN. Alle delen van jou integreren in de dingen die je doet. Niet opgedeeld in stukken.
Nog meer vanuit bewustzijn je leven leven en naar die next step: building your legacy 2.0

We zijn cosmic unlimited potentials .
We hebben onze eigen wijsheid, lichaam en brein die we feilloos op elkaar afstemmen. Maar er zit meer.
En dat ‘meer’ voel je pas als je al behoorlijk in lijn leeft met die sexy, vrije ongelimiteerde versie van jezelf. Je voelt als je jezelf weer limiteert.
Maar je weet ook dat er dan weer ruimte ontstaat voor een stuk waar nog ontzettend veel op je ligt te wachten.
Een stuk waar menig niet eens bij zullen en kunnen komen.

Dit doen we niet met ons hoofd, brein of mind. Maar puur door vanuit bewustzijn, gevoel en ons lichaam te gaan leven en werken op veel diepere lagen. It’s the other way around. En dat blijft een uitdaging in een wereld die precies vanaf de andere kant is opgebouwd. Daar weet jij alles van.
Maar je weet ook: het is worthy, want daar ligt nog oneindig veel groei en heelheid op je te wachen. Die je levendig bruisend als champagne laten voelen.

Iets “downloaden” (denk aan de ingevingen en inspiraties die je krijgt die goud zijn) is jou niet vreemd.
Mediteren is dagelijkse kost voor je.
De benefits van goede voeding is je bijbel met hier en daar wellicht een goed glas wijn of champagne. Er is altijd wel wat te vieren toch 😉
Je hebt een relatie met je lichaam. Je zorgt goed voor haar en staat in contact met haar. En leert haar steeds beter kennen. Maar toch mag ook dit allemaal naar een spannend nieuw niveau en level.

Maar hoe pak je daar nou meer diepgang in, en hoe vertaald zich dat naar je legacy?
Want wat betekent dat voor jou?
Je hebt het namelijk echt nodig die tijd en ontdekking in jezelf elke keer weer.
Jij.
Die overblijft als alle rollen wegvallen.

Je komt in ons legendary network
Een groep van krachtige vrouwen met een succesvol bedrijf.
Ze leven een kwalitatief en bewust leven.
Ze waren net als jij op die vraag beland en zochten die diepere lagen en verbinding met zichzelf op een totaal new level. Eentje die ze weer deed verrassen en verfrissend opnieuw leven in blies.
Nieuwe perspectieven bood en nieuw ambitieuze stappen.
Alles op 1 plek en met als vaste ontmoetingsplek Ibiza.

Schrijf je nu in!

Ik heb al eens met Issa gewerkt.